Как вам , оценили гениальность творца?

![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
Нормально. От тільки орігамі це ж японське мистецтво, а судячи з кольорової гамми та стилістики, то Пермь поступово готують під заселення китайцями )
Стилістика і колір, червоний до речі в них домінуючий.
Charlie говорит:Стилістика і колір, червоний до речі в них домінуючий.
Красный кстати и традиционный цвет славян (Владимир Красное Солнышко например, традиционные одежды с оттенками красного), так шо не нада все на Китай списывать. А проэкт так себе, не Церетели слава Богу...![]()
У випадку з Володимиром слово "Красне Сонечко" використовувалося як синонім слів: красивий, гарний, світлий. Маю сумніви, що мова дійсно про "червоний" колір.
А щодо традиційного одягу, то важко пригадати щось червоне крім російських косовороток і сарафанів, але це однозначно вплив культури угро-фінських племен.
Я лично считаю, что красный цвет также принадлежит к национальным цветам славян и поэтому творение Темочки не несет в себе ничего китайского. Судя по фото - необчное, может даже красиво. Не знаю конечно, как это будет выглядеть на общем фоне... Это мое мнение.
Что ж Вас так эти цвета задевают. Отрисовали дизайнеры. Необычно, ИМХО даже красиво. Зачем всю эту фигню про китайцев и племена приплетать?
поєднано радянський несмак і монументалізмЯкби ж то...
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|