![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
У мене така ж ситуація.Тому сьогодні передзвонив у відділення банку.Відповіли,що з сьогоднішнього дня встановлено місячний ліміт на оплату не більше 250 грн. в місяць.
На моє питання - скільки в місяць можна зняти готівки з карточки відповіли,що якщо я потратив в місяць в торгових закладах 250 грн з картки,то готівку не зніму,тому що використав ліміт.
Я перепитав,яким чином я зміг оплатити карткою в цьому місяці 900 грн - відповідь,що я встиг це зробити ще до введення лімітів.
Банку кінець.Потрібно добиватия якнайшвидшого введення тимчасововї адміністрації,поки падаюча гривня не перетворилася у обої для стін.
В банк то сам обращались? Какие детские деньги 130 грн за 1 месяц?
как можно вообще иметь дела с этими "банками-однодневками", печальную очередь у их банкомата наблюдаю уже давно
Неделю назад сказали прийти после 22 декабря. Наверное прийдет рефинансирование от нацбанка. Банку лет 20, хозяин одессит Климов. В 2009 году во время кризиса тоже не выдавал депозиты. Тогда все наладилось. Если и его завалят как ВАБ, денег фонда гарантирования вкладов не хватит, выгоднее выдавать деньги по капле. Банк крупный, говорят системный. Остается надеяться, что будут оттягивать введение временной администрации и увеличат выплаты.
как можно вообще иметь дела с этими "банками-однодневками", печальную очередь у их банкомата наблюдаю уже давно
спасибо за ответ! Буду надеяться на лучшее....
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|