![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Новости Кропивницкого (Кировограда) | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
почему Кировоградская область больше напоминает Камбоджи и посреди белого дня организованные бандиты (по информации местных СМИ представители ВО Свобода) безнаказанно избивают главврача у него в кабинете? http://www.kirovograd.net/politics/2014/3/24/jak_v_uljanovci_predstavniki_narodnoyi_radi_zmushuvali_golovlikarja_crl_zvilnitisja_video.htm
Это негативно влияет на престиж Кировоградщины и всей Украины. Почему до сих пор не открыто уголовное дело по этому вопросу. Когда будут установлены, арестованы и осуждены эти бандиты? Почему кадры почти один в один напоминают кадры избиения гендиректора УТ1 народными депутатами от ВО Свобода мирошниченком иллиенком и бенюком (тоже оставшиеся безнаказанными)?
Щойно говорила з побитим лікарем. Щодо "Свободи" він здивувався. Не хочу ображати колег, але, як на мене, головлікар - не голка в сіні, можна знайти його телефон, щоб взяти коментар.
Щойно говорила з побитим лікарем. Щодо "Свободи" він здивувався. Не хочу ображати колег, але, як на мене, головлікар - не голка в сіні, можна знайти його телефон, щоб взяти коментар.
Написали кілька сайтів. Олександре, ви мені вибачте, але я не розумію, навіщо домисли із форумів, якщо можна одержати інформацію з перших уст? Те, що "Свобода" спростовує, як видно з допису вище, вже нікого не хвилює. Це як в анекдоті "А я скажу, що в тебе дочка хвойда, потім виправдовуйся, що в тебе взагалі дочок немає..."
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Новости Кропивницкого (Кировограда) | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|