Вона розповіла? Ні. А навпаки, намагається по-хитрому втулити своє дитя, щоб воно недайбох не перенапружувалось. Так хто в усьому винен?
можна багато дискутувати з цього питання. Але я бачу ,що моє покоління кінець 70-початок 80-х ще більш-менш нормальні. а молодші то взагалі капець. Не знаю, чи у нас були інші батьки, чи ті діти ,що народжувалися після чорнобиля були такі бажані і недоторканні, що вони виросли не те що з підвищеною самооцінкою ,а взагалі з прирослими коронами на головах.
І ця мама, моєї колишньої спіробітниці втовкмачила своїй донечці, що працювати з 9 до 6 це жах ,що виконувати накази керівництва вчасно - це необовязково і вийти в суботу на півгодини на роботу - це кінець світу. бо трудовий кодекс і тряляля.
І мама не винна ,вона хоче кращої долі своєму дитяті. бо всі ми такі. але у всіх є мами ,і у всіх є діти. то чим одні гірші за інших?
По ходу ще один приклад. моя знайома ,закінчила факультет дизайну КІРУЄ, не пропрацювавши ні одного дня ,вийшла заміж, відвідно декрет. уже 5 років сидить на шиї чоловіка і свекрів-пенсіонерів ЧЕКАЄ роботи за спеціальністю. Бо вона МАМА!!!!!
А по темі, ви думаєте, що цих конкретних людей турбує кар'єра ,заробіток чи активне дозвілля: ага! хомячкові інтереси - поспать ,поїсти ,потрахатися ,все!