Цитата:
Не зважаючи на кризу, у Кіровограді набирає обертів ресторанний та розважальний бізнес. Так на розі вулиць Леніна та Декабристів, що в обласному центрі, нарешті добігає завершення ремонт величної будівлі.
За інформацією сайту "весь Кіровоград" у приміщенні найближчим часом буде відкрито ресторан "Primo Violino" (итал. "перша скрипка") та нічний клуб "Fusion" (англ. "плавка", "мішанина")
Про терміни відкриття ресторану та клубу наразі говорити рано, адже заклад лише оголосив про набір персоналу, який ще треба навчити. Тож, очевидно, відкриття відбудеться не раніше кінця осені.
Наскільки я можу згадати, на розі Леніна і Декабристів є лише одна "велична будівля", котра ремонтується - дитячо-юнацька бібліотека імені Бойченка. Виходить, це її місцева влада дозволила перетворити на нічний клуб? Що, нашим дітям і справді нічний клуб і ресторан потрібніші за бібліотеку?
Чи я помиляюся, і на згаданому перехресті відремонтували ще щось величне?
(до речі, хтось десь мені казав, що Primo Violino і Fusion безпосередньо пов'язані з добре відомою у місті промисловою групою "Креатив").