Шановні пані та панове!
Мабуть ні для кого не секрет, що ситуація в економікі України одна з найгірших з Європі. І всі ми добре розуміємо, що окрім дії світової економічної кризи, значним кризовим фактором є політична ситуація в країні. В той час, коли всі уряди світу зосередилися на подоланні кризи, наші керівники ніяк не можуть поділити владу. Для них важливо не те, що в відбувається в державі, а те чи виграють вони на наступних виборах... Вони сподіваються, що кинувши людям копійку і загнавши країну в борги їм вдасться зберегти свій рейтинг і здобути/продовжити таку бажану владу... Залишається відкритим питання: навіщо?
Отут якраз і варто подумати: а кого ми будемо обирати??? Адже президентські вибори вже дуже скоро... Скоро зявляться агітки, палатки, бігборди з сяючими обличчями... А далі справа технологій!
Особисто я давно визначився, що майбутнім президентом не має бути ніхто з "чудової трійці" (Ющенко, Янукович, Тимошенко). Серед політиків "другого плану" теж не так багато гідних кандидатур. Але...
Я не буду тут нікого агітувати і підказувати як треба голосувати, лише пропоную замислится над ситуацією і запрости до кола однодумців: не так давно відкрився сайт Ініціативи Арсенія Яценюка "Фронт змін". Якщо кого зацікавить інформація, то там же можна заповнити анкету і приєднатися до Фронту а також є форум, де можна поспілкуватся з однодумцями (в тому числі є кіровоградська гілка форуму).
P.S. Прошу не сприймати мій пост як спам. Просто думаю, що люди мають володіти інформацією, для того щоб робити правильний вибір.