В этом офигенно-фантастическом зале много матов, ринги, турники, груши. Это комплекс для занятий боевыми видами. Тренажёров, залов свободных весов нет. С Драйвом незачем сравнивать, это совсем другое направление.
Кросфіт це шо бойове мистецтво ? Вільної ваги там вистачить : 20 олімпійських грифів , понад 2 тони блинів , купа гирь , медболів , сандбегів . От мені цікаво ви роками тренуєтесь на тих тренажорах які придумали для реабілітації інвалідів , ви хоч раз по канату зможете вилізти , чи зробити вихід на кільцях , пройтися на руках ? Скажете нашо це треба ? От мені цікаво ви хоч зможете виконати половину вправ які робить дівчина https://www.youtube.com/watch?v=ueeGGGytxk8 із вашої фітнес підготовкою ? І драйв мені геть не цікавий , просто фітнес це тупіковий вид спорту не важливо де ви ним займаєтесь у гламурному фітнес клубі чи у підвалі 8 бурси , і чим більше молоді це зрозуміє тим краще для неї . Білдера в силі перемагає пауерліфтер , в силі і координації перемагає важкоатлет , у витривалості і силі білдера перемагає спортсмен гиревого спорта , у силі на руках білдера пермагає армреслер .
Последний раз редактировалось: cаsio (Пн, 01 Фев, 2016 10:11), всего редактировалось 4 раз(а)