в месяце 22 рабочих дня
Так, дійсно. Але зазвичай рахують по 24 (бувають де-які місяці, коли припадає 23 і 24 дні, наприклад в липні 2013 було 23).

)
Это не минимум. термосок с собой никто не отменял.
З одніє сторони згоден, з іншої, на той термосок теж гроші потрібно. Продукти ж не з повітря беруться?
Знаю лично людей, которые живут на ГероевСталинграда, работают в центре. На работу ходят пешком(не надо ток начинать - детей в садик\школу - сами говорите расчет на одного).
Таких людей - мало. Большинство с мамами\папами. Девчата с села снимают квартиру на двоих-троих-четверых. Кушать с собой носят из дому. И работают и живут на 1.5 тыщи, еще и айфон или HTC кредитный выплачивают....
Таких процентов 80, как это не считать?
Я рахую не мінімальну суму, я рахую нормальний режим, а не бомж-стайл, при абсолютній самостійності. Ясна справа, з таким успіхом можна казати, що половина 22-літніх молодиків живе з батьками, батьки годують, одягають і навіть на гулянки у бухло дають. Отже молодим людям можна взагалі не платити?
Ну а чо, зробимо середню зарплату для молодих людей 100 грн в місяць - ну щоб було за що після роботи пивка випити.
в моих сообщениях звездочки стоят, рассчитано на фантазию собеседника, так что еще вопрос у кого там и где батарейки сели
Зірочками не прикриєтесь, якби не старались.