![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
Не читав, все щознаю це з того що кажуть "Чесні СМІ" | ![]() ![]() ![]() |
24% | [ 7 ] |
Читав. Читко відокремлюю Бандеру від Мельниківців. | ![]() ![]() ![]() |
41% | [ 12 ] |
Не бачю різниці. Мені що Мельниківці, що бандерівці , що УПА - все герої України. | ![]() ![]() ![]() |
6% | [ 2 ] |
Я за бандерівців лише тому що я патріот і проти Росії, і які б вони не були на справді мені байдуже, навіть якщо бандерівці гірші за Диявола. | ![]() ![]() ![]() |
27% | [ 8 ] |
А где вариант: "Имею свое мнение"?
Но я не читал про Бендеру а про "Мельниківців" вообще не знаю.
а мне нужен вариант - "Не бачю різниці. Мені що Мельниківці, що бандерівці , що УПА - всі не дуже"Светлова. Знов же варіант перший чи другий. Я не проводжу опитування чи підтримуєте ви бандерівців, чи ні. Якщо ви читали то маєте свою думку, як я. Не маю на меті розколоти українців на бандерофобів і бандерофілів. Я ось маю впевненість що більшість не читали. Ну ось такий я))).
Frunze говорит:Но я не читал про Бендеру а про "Мельниківців" вообще не знаю.
Ну ось я так і розумію ставлення українців до бандерівців. Всі чомусь вважають що бандерівці воювали ідею, але всім фіолетово в краплинку що це за ідея))). Ось покажіть своє ставлення до бандерівців, з огляду що сутність ідеї ви насправді і не знаєте. Я то ідеологію знаю, і моє ставлення до неї вкрай негативне. Тому і опитування таке.
Я маю знайомих, які підтримують Януковича і при цьому є ярими бандеролюбами.
В.И...... говорит:Я маю знайомих, які підтримують Януковича і при цьому є ярими бандеролюбами.
Это за гранью человеческого разума.
В.И...... говорит:Ви не праві. Ідеологія бандерівців майже тотожні тому за що критикували Януковича на Майдані. Бандера агітував за чітку вертикаль влади, за однопартійність, за тоталітаризм. Янукович наближене втілення ідеології С.Бандери, за зразок можна брати Лукашенко в Білорусі. Ви ж чули звернення Тягнибока де він казав що проти зменшення повноважень президента? А ВО"Свбода" це лише помірковане крило націоналізму ОУН в стилі С.Бандери...Я маю знайомих, які підтримують Януковича і при цьому є ярими бандеролюбами.
Это за гранью человеческого разума.
А вариант: " Раз русские родственники сказали бандеровка,значит так оно и есть"?Не приймається. У вас своя голова на плечах є))).
А вариант: " Раз русские родственники сказали бандеровка,значит так оно и есть"?
Я б теж проголосував за такий варіант. Я - бандерівець і п'ю кров незайманих дівчат
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|