так а какого рожна вы оба выделываетесь???
Не знаю як хто, а я не видєливаюся, а намагаюся зрозуміти причину прохання спілкуватися російською. Не хочеться вірити, що розумові здібності співрозмовника не дозволяють за 15 років вивчити 300-400 слів словникового запасу, щоб формулювати свою думку мовою країни перебування.
ниче, шо я па рузьки?
Писать,кстати, я не очень,по украински,рука-собака москальская, подводит,сама кацапские буквы выводит
Чьо, але це питання маєте ставити собі, а не мені.
У Вас якісь фобії чи комплекси? Я, чи будь-хто інший на цьому форумі робили Вам зауваження, чи просили (вимагали) перейти на українську?
Тож Ваші химери - Ваші проблеми.
ПС: Свого часу хотів замовити меблі і звернув увагу на те, що по вказаному телефону мені не просто відповіли російською (я і сам часто нею користуюся), а не перейшли на мову співрозмовника, коли розпитували про деталі українською. Ніхто ж Вам не робив зауваження чи писав відкриті листи і всьо такоє - висновок був зроблений і тих 2 тисячі навару заробив хтось інший. Не бачив тоді і не бачу зараз причин для галасу.
ППС: Літери, між іншим, кириличні і "кацапського" в них ще менше ніж українського))