Хоч і боян, але якщо раптом хтось не бачив цей феєричний виступ Жириновського:
https://www.youtube.com/watch?v=iFYPuFl9l8M

![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2, 3 След. | « Пред. тема | След. тема » |
-1
У Кривому Розі розбили чавунного Леніна – ЗМІ
Man0war говорит:-1
У Кривому Розі розбили чавунного Леніна – ЗМІ
Ещё один шаг на пути к Европе?
Необхідність міжнародного засудження злочинів тоталітарних комуністичних режимів
2. Усі без винятку тоталітарні комуністичні режими, які панували в Центральній та Східній Європі в минулому столітті та які ще й досі залишаються при владі в деяких країнах світу, характеризуються численними порушеннями прав людини. Порушення мали різний характер залежно від культури, країни та історичного періоду. Це були індивідуальні та масові вбивства і страти, смерть у концентраційних таборах, голодомори, депортації, катування, примусова праця та інші форми масового фізичного терору, переслідування з етнічних або релігійних мотивів, порушення свободи совісті, думки й вираження поглядів, порушення свободи преси, а також відсутність політичного плюралізму.
3. Злочини виправдовували теорією класової боротьби й принципом диктатури пролетаріату. Тлумачення обох принципів узаконювало «ліквідацію» людей, які, як вважалось, стояли на заваді побудові нового суспільства і, відповідно, були ворогами тоталітарних комуністичних режимів. Переважну частину жертв у кожній відповідній країні становили її власні громадяни. Зокрема, це стосується населення колишнього СРСР, кількість жертв якого значно перевищує кількість жертв населення інших країн.
5. Падіння тоталітарних комуністичних режимів у Центральній та Східній Європі не завжди супроводжувалося міжнародним розслідуванням їхніх злочинів. Більше того, міжнародне співтовариство не притягнуло виконавців цих злочинів до суду, як це було з жахливими злочинами націонал-соціалізму (нацизму).
"Им" Ленин (+Сталин)Украину (УССР) слепили
Европейцы, наверно, ждут не дождутся, когда из присоединённой Украины приедут неонацисты с кувалдами и начнут лупашить памятники Марксу, Кайзеру Вильгельму и прочим врагам прогресса...
10 мая 1953 года решением правительства ГДР город был переименован в Карл-Маркс-Штадт (нем. Karl-Marx-Stadt) в честь философа и историка Карла Маркса. 23 апреля 1990 года 76 % жителей проголосовали за то, чтобы вернуть городу старое название. С 1 июня 1990 года город вновь носит название Хемниц.
Но я не хочу, чтобы какие-то недоумки с кувалдами решали, какие памятники должны стоять в моей стране...Простіше зробити всі пам'ятники приватною власністю. Я роблю висновок з огляду історії про пам'ятник прикордонникам в Кіровограді))). Нездатні люди назбирати коштів на пам'ятник, то ж і не заслуговують на пам'ятник - і слава Богу. А як на мене, то нехай встановлюють що завгодно, і кому завгодно, хоч Гітлеру. У нас же стоїть пам'ятник княгині Ользі, це політик яка вперше в писемній історії України влаштувала геноцид українського народу, і нічого... всім плювати на це. Стоїть у Львові пам'ятник найвідомішому терористу України С.Бандері, ну та і нехай собі стоїть... Стоїть пам'ятник воякам інтернаціоналістам, ну хай ще встановлять і пам'ятник воякам націоналістам... Але най встановлюють власним коштом, а не мозолями платників податків. В Римі стоїть Колізей, пам'ятник де знищували на арені християн, стоїть Освенцим, стоїть ДніпроГЄС, наш Кіровоград сам весь пам'ятник цариці Єлезаветі, хрущовки пам'ятник Микиті Сергійовичу, сталінки і меморіал на валах... Який сенс руйнувати те, що як казав класик: "Я памятник себе воздвиг нерукотворный, К нему не зарастет народная тропа, Вознесся выше он главою непокорной Александрийского столпа."?
Я роблю висновок з огляду історії про пам'ятник прикордонникам в Кіровограді))). Нездатні люди назбирати коштів на пам'ятник, то ж і не заслуговують на пам'ятник - і слава Богу. А як на мене, то нехай встановлюють що завгодно, і кому завгодно, хоч Гітлеру.
Но я не хочу, чтобы какие-то недоумки с кувалдами решали, какие памятники должны стоять в моей стране...
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2, 3 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|