Думаю, если бы там не было "беркута" для "охраны общественного порядка", пострадавших бы тоже не было. Может свободовцы даже и выкинули б этих малолеток из храма. Вряд ли бы убивали. Но люди с дубинками, которые так отчаяно защищали тех, кто закрылся в храме, стали провокаторами. Из собственных впечатлений: больше в церкви МП я ходить не буду - противно. Лицемерие просто потрясающее! Храм в Новоархангельске осквернен кровью - нет смысла его защищать. Видимо и строил его тот меценат, который подарил церковь вначале мп потом кп - с мыслями кагбы под власть лучше прогнуться. В 2005-м отдал кп. Теперь вот решил подарить мп. Хотя и денег людских на него потрачено немеряно. Может лучше показательно, всем миром собраться деньгами и построить новый храм. А этот подарить московским попам - пусть показательно пустует.
Та хай забирає свій хрям і везе хоч Гундяєву. А місце там знатне, двіжлове місце, віддавати моспопам не можна. Церкву хай дарує кому хоче, а місце поверне громаді.
ПС: Подивився відео - капець! Якби були навіть не професіонали, а просто підготовлені люди, то розтягли б той Беркут як паршивих кошенят. А так , налупцювали людей, захистили малолєток - молодці, вислужилися. Цікаво, а їм самим не бридко?
Пані журналіст, а Ви не можете поцікавитися у самих беркутівців як вони цю ситуйовину оцінюють? Як почуваються після побиття жінок і літніх людей? Героями? Чи останнім гівном...
Спитати б у такого хероя як би він віднісся, коли б його батька чи матір лупцював вгодований і добре екіпірований чоловік? Похвалив би мабуть за гарно виконаний наказ...
Та й і у батьків би не завадило б спитати як вони відносяться до такої "служби" своїх синів? Схвалюють мабуть, пишаються! Сусідам хваляться, фото показують: "Он, мій Сергій як смачно дубинякою дівчині по голові влупив! Молодець! Добре батьківську науку засвоїв! Не зганьбив рід! Служить гарно, чи може прислужує...".