Це виходить теж (з перших вуст). І у що вірити. З одного боку Ви з іншого мої знайомі, котрі навчаючись у КІСМІ, до сесії готували гроші.
І до цих пір готують. В усіх вузах країни.

Он в групі мого брата теж майже всі готують гроші, бо їм влом вчити предмети.
До речі, бачив я багато таких, що жалілись, а насправді їм влом. Хотілось би поговорити з Вашими знайомими. Справді цікаво як вони вчаться і що для них важливіше. Розпитай, до речі, вони пробували вчити предмет чи як в тому анекдоті: "ой, так валить, так валить..."
Захист проходив у звичайній аудіторії. Так от, двоє з студентів навіть не змогли правильно сказати назву своїх дипломних робіт. А один взагалі переплутав щось, і приніс дипломну роботу на якусь ліву тему. Захистились усі. Як?
Так як і в Педі.

)) Чи не знаєте, що у нашій країні за гроші купити можна все? Ну ніби ж дорослий чоловік.
Я розумію, що все залежить від самих студентів і таке інше, але, хіба викладачи самі не створюють сприятливу почву для ледарів? І випускаючи таких "спеціалістів", заклад сам собі робить антирекламу. а мій кент, котрому я вірю, як собі. Окрім своєї дипломної, робив ще чотири роботи для своїх одногрупників (за гроші звісно). От і рахуйте - на одну розумну людину - чотири недоумки. Це компютерщики, не помятаю як правильно факультет називається.
Нічого дивного. Подивіться хто у нас в парламенті, та навіть хто керує нашим містом та КЗ! Хіба їх можна назвати розумними людьми? А Азіров??? Як така людина може стати міністром освіти???? Ну це ж нонсенс!!
Я не кажу, що в КІСМІ немає корупції. Кажу, що там стільки ж її скільки і скрізь. І Пед випускає тупих "вчителів" математики, які табличку не знають. (маю приклад, є знайома) А музпед випускає музикантів, які на фортепіано лише однією рукою можуть грати, а серед співаків немає того, хто хотів би співати. ЯК??? Пів року тому шукав дівчину вокалістку, зайшов в музпед, поговорив з одним вчителем, так він мені сказав, що тут марно таких шукати. ЯК?? То може потрібно систему міняти, а не звертати увагу на результат системи? Може потрібно змінювати свідомість людства: дітей та студентів до освіти, роботодавців та директорів до ринку праці та менеджменту?