Ты работаешь в конторке у которой общая численность персонала это 10 человек и получаешь 4000 грн. которая завтра закроется... и пиши пропало...
Ну по-перше, моя "конторка" працює вже більше 10 років і закриватись не збирається, а навіть навпаки - по-трохи розширюється, бо ми не лохотроном займаємось і не спекуляцією.
По-друге, навіть якщо я завтра, з якихось причин, опинюсь "на вулиці", то роботу я собі знайду, як не в цьому місті, то в іншому, бо є стаж, є досвід та знання, є репутація і галузь досить поширена.
По-третє. Ви хотіли сказати, що чим більша організація, тим менша зарплатня? Чи може що краще працювати за копійки зате стабільно? Втім, у випадку з ЧЗ я б нізащо не назвав це стабільністю!
useranton
Вибачаюсь, випадково стер попереднє своє повідомлення.
Ну, мою конторку знають по всій Укріїні, а написані нею продукти навіть вивчають в університетах. Але я не хвалитись зібрався. А от за Вас мені приємно, що отримуєте в два рази більше, бо я теж згоден, що 4 штуки це мало для нашого сьогодення і для спеціаліста.

Последний раз редактировалось: NTD (Пт, 28 Дек, 2012 14:25), всего редактировалось 1 раз