что значит "не їздила"... ??? їздила!!!
Хм... ну тоді вибачаюсь, то я не так сприйняв фразу:
Как не ездила ней...так и не буду!!
И наверно 4 с половиной часа явно не империя везет....или если империя, то явно не с Киева... а то если делать двадцати минутные остановки через каждых 100км...гулять, пить, кушать, то явно за 4 с половиной часа не приедете... в то время, как пассажиры в салоне ночью при открытых дверях и включенном свете пытаются подремать!!!
4 з половиною години їде автобус вночі через Корсунь. Робить зупинку в Корсуні 15 хв. Ніяких 20 хв зупинок не зустрічав. Ще пару раз робить по дорозі, але лише щоб висадити пасажира - це не більше 3 хв. Тому гулять, пити, їсти можна лише в Корсуні - це майже половина шляху до Києва. Є ще інший маршрут "Імперії-авто" - через якесь невеличке місто. Так, дорога 5 годин, але знову ж таки зупинка на 15 хв одна - на середині шляху. Їзжу в Київ раз в два місяці і не розумію про що тут кричать.
Поедьте в Европу и посмотрите какие там автобусы, которые везут людей больше,чем 100 км.
Ага, прирівняв лице з жопою... А ще в Європі ніхто президентами зеків не ставлять.
У Империи авто всего 1 старый 2-х этажный автобус.
гадаю він мав на увазі 1.5 поверхові автобуси)))
Ну мені більше щастить на 2-х поверховий, але і на 1.5 поверхових їздив пару раз... втім да, на одному з них, взимку, таки було холодно їхати.
Єдині два нормальні - це буси "бізнескласу" VW та Mercedes.
Їздив декілька раз і на такому. VIP-рейс, його називає "Імперія-авто"

Це рейс розрахований на 6 пасажирів. Там і справді, водій турбується, щоб було тепло взимку і прохолодно влітку і запитує чи не гучно ввімкнута музика, а ще сам відчиняє двері.

Чим зручно, що забирає з Кіровограду і привозить в Кіровоград майже до самого будинку. Якраз можна обійтись без таксі.

Але крісла мені не сподобались. І їде не набагато швидше великих автобусів.