На території обласного центру ввели комендантську годину для дітей віком до 18 років.
Хотілось би побачити повний список тих фашистських недобитків які проголосували за це?
Взагалі то, за такі обмеження права на пересування, маємо повне моральне право підвісити всю міськраду на фанарних стовпах, яби не ми ж за них і голосували...
"Країна непуганих ідіотів..."
весьма странная позиция, мягко говоря...
Не хотілось би переходити на особистості, але В.И. якраз тим і відрізняється на форумі, що в кожній темі у нього досить особлива позиція і світогляд.
А якщо серйозно, то такий документ фактично скасовує нічні клуби і всіх їх клієнтів. Адже більшість аудиторії там - це малолітні або школота, а нічні клуби починають свою роботу з 22, при цьому, до 23 тільки збираються. Дуже сумніваюсь, що підлітки будуть ходити з батьками в такі заклади.

))
Знову як і все у нас в країні: страшна корупція, а ми боремося з піратами на екс-юа, мовляв це саме страшне що у нас є. Так само і тут: в країні пропаганда насилля, наркоманії, алкоголізму та розпусти, а ми боремося з тим щоб діти після десятої не виходили на вулицю.
До речі, а якщо юнаки сидять під під'їздом свого дому і спілкуються (сам з друзями так робили в свої 12-15 років, інколи навіть до першої ночі

) це теж погано і їх будуть штрафувати? Коротше, це чергове відмивання грошей в населення.
Насколько я знаю, в России ,а в частности в Москве все ходят с паспортом... пошел мусор выносить- не забудь дома паспорт)))
в магазин за хлебом- с паспортом... так живут... может я конечно и ошибаюсь.
А що в цьому хорошого? Пішов сміття виносити і затримали до вияснення особи.
Масква для нас не авторитет.

Не бачу сенсу на них рівнятись.