Такая красивая природа практически в центре города, и такое....
Последний раз редактировалось: Qatsi (Ср, 04 Фев, 2015 16:26), всего редактировалось 1 раз

![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Новости Кропивницкого (Кировограда) | На страницу 1, 2, 3, 4 След. | « Пред. тема | След. тема » |
Не знаю как вы увидели город ПОСЛЕ субботника, а я увидела его так
А после майских праздников будет еще ХУЖЕ! Скажите КТО мы? ЛЮДИ или СВИНЬИ?! Такая красивая природа практически в центре города, и такое....
откуда такая ненависть к кировоградцам?
жодної урни довкола не побачив. Ось вам і трикляте питання "хто винен?"
Один з них допив свій напій і жбурнув пляшку на землю. От жеж ..."редиска" (с) подумав я, але тільки спочатку, оскільки жодної урни довкола не побачив. Ось вам і трикляте питання "хто винен?"
це наша мерія убезпечила нас від можливих терактів
Та нє народ, ви щось не те кажете. Ви як в ліс, чи на рибалку їздете то сміття розкидаєте де попало, бо урни в лісі непоставили?
Але з іншого боку: Декілька днів тому йшов по вулиці Єгорова. Назустріч йшли декілька підлітків віком близько 13-14 років. Один з них допив свій напій і жбурнув пляшку на землю. От жеж ..."редиска" (с) подумав я, але тільки спочатку, оскільки жодної урни довкола не побачив. Ось вам і трикляте питання "хто винен?"
согласна, даже в центре города бывает урну днем с огнем не сыщешь(
Не преувеличивайте, у каждого магазина и ларька есть.
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Новости Кропивницкого (Кировограда) | На страницу 1, 2, 3, 4 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|