так такие показовые выпадки еще с каменного века тянуццо. та и в чем там конфликт с интересами суспильства? или вы язвенник трезвенник?
Конфлікт у тому, що батькам не подобається, що їх діти навчаються біля місця де бухають, регочуть, голосно волають караоке і іншим чином розважаються (навіть якщо година-пік навчання і бухалова не співпадають), а подвір'я 18 школи використовують як стартовий майданчик для запуску феєрверків, і як стоянку для машин у нічний час, коли якійсь добрячий гульдибас, а власної стояночки не вистачає. Створена атмосфера аж ніяк не асоціюється з місцем, де дорослі мають чомусь хорошому і корисному навчити дітей, власним прикладом в тому числі! Виходить так, що "лузери" їм математику викладають, а гопота і мажори на РАВах-Кайронай демонструє, що головне урвати, а математикою хай лохи займаються.
Я не стверджую, що там нормальні люди не відпочивають, але збоку це виглядає саме так як я описав.
І взагалі, ну навіщо було показово робити кафе те? Щоб всім продемонструвати, хто на світі самий крутий? Це ж питання не затихне ніколи і кожна нова-стара влада буде насилати перевірки, і смоктатимуть гроші вічно... Чого б не зробити там канцелярію, підручники, і т.і.? Дві ж школи поруч, там оборот би був постійний, а через це і асортимент можна було б тримати широкий, а не лише саме найходовіше. А широкий асортимент = популярність магазину.
Стосовно Чорної кави: так там теж ситуація цікава, але все, що відбувається там на очі (вуха) дітям практично не потрапляє, літня площа відсутня, музика і караоке не накриває радіусом цілий квартал, вхід у школу та в кафе таким чином рознесені, що діти мабуть і взагалі не бачать хто, коли і який виходить й заходить туди.
Последний раз редактировалось: Вахтанг (Чт, 15 Дек, 2011 14:57), всего редактировалось 1 раз