Читаю интервью (старенькое июнь 2005года) с Сергеем Кузьминским лидер группы "Брати Гадюкіни", он же Кузя
http://www.cumart.org/kuzya.htm#_edn2
очень интересно...
Так сказать рекомендую для всеобщего развития.

![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Интересные ссылки | « Пред. тема | След. тема » |
Читаю интервью .
MDF говорит:Читаю интервью .
Я його на форумі викладав вже, здається, рік тому![]()
13. мусон: Чув про вас від мами й тата , а зараз хочу почути вживу. Квитків уже не має так що співайте голосніше - під стінами буде ще тисяч 100 народу.
Сергій Кузьминський: Будемо кричати шо потєрпєвшіє
18. Андрей: Рок-н-ролл мертв?
Сергій Кузьминський: Ні. Але смердить=)
24. з вакзалу: вибачєйте
ходять такі СЛУХИ, шо Ольга Soom_Ska робит кавер на вашу "Роксоляну". Скажіть, гета прауда? І чи не перегнула вона палку, прасціцє?
Сергій Кузьминський: Я не знаю хто це така. Нормальна кабила?
51. Игорь: Привет, Сергей!
классно, что лучшая, как по мне, украинскя рок-группа снова вместе.
вопрос касается фразы из песни: "ми - хлопці з Бандерштадту, ходьмо до церкви, шануймо батьків". это стеб такой или в Бандерштадтерок-н-ролл сочетается с консерватизмом и клерикальными ценностями?
Сергій Кузьминський: Ніасіліл вопрос - много нєпанятних слов
52. порося: Чому ви обрали саме гурт Перкалаба для розігрыву вашого виступу?
Сергій Кузьминський: Бо в них завжди хороша трава=)
64. Крава: если нету никаких творческих планов с "БР.ГАд.", то скажи нах ваще собираться? Реальное лаве предложили?
Сергій Кузьминський: Ну что касается меня - во первых мне не хватало бабла на апгрейд студии, во вторых меня таки убедили, что кому то это надо. Вот и вся мотивация. А реальное лаве крутится в основном среди нефтяников=)
66. Партизан: Кузя, за скільки б ви доїхали на авто з Києва до Одеси?![]()
Сергій Кузьминський: Я на авто не їзжу. Хіба шо в нід фор спід.
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Интересные ссылки | « Пред. тема | След. тема » |
|