Ви думаєте ,що ви перший і єдиний, кому на денний проїзд всучили постіль.
А я думаю, що ні прохання ,ні книги скарг на касирів (і особливо старших - це з їхньої згоди беруться гроші) уже абсолютно не впливають.
Інакше ,якби прецеденти були, і з тією ж книгою скарг (а що це взагалі за звір ,хіба таке ще десь є??) вони б давали правильно здачу і взагалі вели себе гідно.
Взагалі Вахтанг велике спасибі за вказівку на неподобство, треба беручи квиток на денний рейс тупати ногами і погрожувати - тільки включи мені постіль)))
бо коли ти ведеш себе по людськи, тебе вважають лохом.
Одразу помітно, що Ви не знаєте як діє подібна система. Це "у них" створюють спеціальні програми для з'ясуваня рівня задоволення клієнтів, а у нас - як немає скарг, то виходить що всі задоволені.
При наявності запису (скарги) у книзі скарг та пропозицій керівник призначає внутрішнє службове розслідування, за яким відповідальна особа готує доповідну записку. На її підставі має бути прийняте якесь рішення (догана, попередженя, роз'яснювальна бесіда та ін.). Якщо скарги надходять систематично, то це свідчить про неефективність вживаних заходів або ж самого керівника. А, оскільки на посаду начальника станції завжди знайдуться охочі, то так чи інакше наші скарги змушують рухатись цю пострадянську систему у потрібному нам, споживачам, напрямку.
Не лінуйтесь залишати свої скарги та пропозиції у відповідній книзі, котру завжди можна знайти у чергового по вокзалу.