В его случае в меру скандальная репутация - это тоже капитал.
В его случае кроме репутации и поста ректора ничего нет, клоун причём убогий. Тот же
Но глянуть на действо приду, очень интересна реакция
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Новости Кропивницкого (Кировограда) | На страницу Пред. 1, 2, 3, 4, 5 След. | « Пред. тема | След. тема » |
В его случае в меру скандальная репутация - это тоже капитал.
Несмотря на отсутствие у него таланта и мозговМозги у него очень даже есть и он прекрасно понимает что делает. Он практически прямым текстом говорил, что не умеет петь, но у него получается делать шоу. И он будет это делать, пока это не научаться делать те, кто умеет петь.
pitman говорит:Несмотря на отсутствие у него таланта и мозговМозги у него очень даже есть и он прекрасно понимает что делает. Он практически прямым текстом говорил, что не умеет петь, но у него получается делать шоу. И он будет это делать, пока это не научаться делать те, кто умеет петь.
Кому потрібні такі пісні...
Тобі подобається його шоу?Согласен. В том то и дело, что шоу - сбор бабла. Об этом он и говорил.
Поплавський - це лише тринькання грошей.І що він хоче доказати? Що можна навіть з бездаря зробити шоу були б тільки гроші? Ось саме цей висновок я можу зробити з його діяльності!
![]()
Кому потрібні такі пісні: "Кропива ти моя, кропива, знай, що вдячний тобі я повік. Ох трава ти моя, трин-трава, не косив я тебе цілий рік", "Юний орел, юний орел! Ти іди від джерел, до джерел, до джерел!...", "Кап-кап-капелюх начепи собі до вух..."? І кому потрібне таке шоу? Чому взагалі ректор музичної академії показує цей позор і те як він "не вміє співати" і які тупі пісні?
В плані текстів, я так зрозумію, ви однодумці?![]()
NTD говорит:В плані текстів, я так зрозумію, ви однодумці?![]()
Коля, ваш сарказм неуместен!
Чому ж це твій "уместен" завжди, а мій ні?)
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Новости Кропивницкого (Кировограда) | На страницу Пред. 1, 2, 3, 4, 5 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|