Цитата:
Ветеринарний лікар із села Хащувате Гайворонського району Кіровоградської області Олександр Берестюк стверджує, що застрелив у своєму подвір’ї не бачену раніше тварину.
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2, 3, 4 След. | « Пред. тема | След. тема » |
Ветеринарний лікар із села Хащувате Гайворонського району Кіровоградської області Олександр Берестюк стверджує, що застрелив у своєму подвір’ї не бачену раніше тварину.
какие ветеринарные препараты нужно было для этого употребить?
«Я потім спалив труп, бо не було куди його подіти. Тепло вже надворі, чого йому лежати», – сказав також Берестюк.
Він зазначив, що не фотографував труп вбитої тварини і не знімав на відео, оскільки не має технічної можливості для цього.
Интересно же)))))
Я от оце подумав: а може чупакабра таки існує? Вона не вмируща, але може втратити свідомість від точного попадання куринним яйцем, вона не вміє говорити, але трохи вміє читати з листочка те, що їй написати, а ще велика і страшна.я вам ответственно заявляю: вы политический тролль![]()
я вам ответственно заявляю: вы политический тролль
болезненному отношению к критике своего лидера
![]() ![]() | Кропивницкий форум (Кировоградский форум) » Сплетни, слухи, скандалы | На страницу 1, 2, 3, 4 След. | « Пред. тема | След. тема » |
|